Massage-CLINIC ANNE-MARIE KAPITEIJN

 
  1. -Sportmassage
    (niet erotisch)

  2. -Triggerpoint Therapie

  3. -Medical Taping

  4. -Dornmethode

  5. -27 Euro/half uur

  6. -Praktijk in Aduard (vlakbij Groningen)

Ook UW lichaam verdient aandacht! Wil de geest wel maar zitten de spieren vast... die twee moeten wel samen goed functioneren. Een goede sportmassage is hiervoor nodig maar het bijhouden hiervan is nog belangrijker. U voelt zich een compleet ander mens!


Als er (bijna) dagelijks gesport wordt of... er juist helemaal niet wordt gesport, hebben de spieren het behoorlijk zwaar te verduren. Een goede trainingsbelasting, waarin voldoende rust is ingebouwd, is het allerbelangrijkste om overbelastings- verschijnselen te voorkomen. Daarnaast is het verstandig extra aandacht aan ontspanning en herstel te geven. En sportmassage kan hierbij zeker helpen!


Triggerpoint Therapie is een massagevorm waarbij triggerpoints worden opgespoord en behandeld. Triggerpoints zijn kleine verhardingen in een verkrampt deel van een spier die pijn, stijfheid en andere klachten veroorzaken. U wordt ook geleerd deze punten zelf te masseren volgens de methode van Clair Davies. Daarnaast gebruik ik in bepaalde gevallen Medical Taping, de Dornmethode en Breuss Massage.


De Massage Clinic van Anne-Marie Kapiteijn in Aduard is een betrouwbaar adres voor medisch verantwoorde massage en triggerpoint therapie.

Ook je lichaam verdient aandacht!

   HOME    Sportmassage   Dorn   Triggerpoint    Medical Taping   Over Mij    Prijzen & Info   Referenties